Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Umre ziyareti Almanya'yı karıştırdı

Düzenleyen:
Umre ziyareti Almanya'yı karıştırdı

SPOR Haberleri

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in umre ziyareti, Almanya'yı karıştırdı. Almanya'da yeni kurulan parti AFD'nin milletvekilleri, Mesut Özil'i vatansever olmamakla suçladı.

Almanya'da aşırı sağcı Almanya İçin Alternatif (AfD) partisinin Saksonya Eyalet Meclisi'nde milletvekili Andrea Kersten, geçen hafta Mekke'ye giden Alman Milli Futbol Takımı'nın oyuncusu Mesut Özil'in 'vatanseverliğe' aykırı davrandığını söyledi.

Kersten, bu fotoğrafın Özil'in 'kadın erkek eşitliğinin olmadığı, eşcinsellerin ölümle tehdit edildiği, namus cinayetlerinin yaygın olduğu' bir ideolojiye destek olması anlamına geldiğini söyledi.

BOATENG'E TARAFTARLAR SAHİP ÇIKTI

AfD'nin Genel Başkan Yardımcısı Aleksander Gauland'ın ırkçı yorumlarına maruz kalan Alman Milli Futbol Takımı oyuncusu Jerome Boateng'e ise taraftarlar sahip çıktı. Almanya'nın Slovakya ile oynadığı milli maçta 'Jerome, komşumuz ol' pankartını açan Alman taraftarlar, Gauland'ın 'İnsanlar, Boateng gibi birini komşu olarak istemiyorlar' sözüne tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...