Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atletico Madrid taraftarları Simeone eyleminde

Düzenleyen:
Atletico Madrid taraftarları Simeone eyleminde

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'in son yıllardaki başarısının mimarı olarak kabul edilen Diego Simeone'nin takımdaki geleceği belirsizliğini korurken, yaklaşık 3 bin kadar Atletico taraftarı teknik direktörün kalması için Vicente Calderon stadı önünde eylem yaptı.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid'in taraftarları, Arjantinli teknik direktör Diego Simeone'nin takımda kalması için eylem yaptı. Vicente Calderon Stadı önünde toplanan yaklaşık 3 bin Atletico Madrid taraftarı "Cholo (Simeone'nin lakabı) kal" diye tezahüratlarda bulundu.

Taraftarlar, takımlarının son yıllarda kazandığı başarıların en büyük mimarı olarak gördükleri ve henüz takımdaki geleceği belli olmayan 46 yaşındaki teknik adamın Atletico Madrid'de kalması için, kulüp yönetiminin tüm çabayı göstermesini istedi. Atletico Madridli taraftarlar ayrıca sözleşmesi sona eren İspanyol futbolcu Fernando Torres ile yeni bir kontrat yapılmasını talep ederken, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde penaltı atışını kaçıran Juanfran'a da destek verdi.


İspanyol temsilcisine 2011'in son ayında gelen Simeone, geçtiğimiz yıl karşılıklı varılan anlaşmayla sözleşmesini 2020'nin haziran ayına kadar uzatmıştı. Atletico'dan sezon başına net 6 milyon avro kazanan Simeone, geçen 5 sezonda kulübe 5 kupa kazandırdı. Atletico Madrid, Arjantinli teknik adam yönetiminde, 2012'de UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Süper Kupası'nı, 2013'te İspanya Kral Kupası'nı, 2014'te La Liga şampiyonluğunu ve İspanya Süper Kupası'nı kazanırken, 2014 ve 2016 yıllarında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynadı. Simeone, Real Madrid'e karşı seri penaltı atışları sonrası kaybedilen UEFA Şampiyonlar Ligi finali sonrası gazetecilerin sorduğu bir soru üzerine "Şu anda düşünme zamanı. 2 kez final kaybetmek başarısızlıktır." cevabını vermişti. Simeone'nin bu açıklamasından sonra Atletico Madrid'deki geleceği tartışma konusu olurken, İspanyol kulübünün yöneticileri Arjantinli teknik adamın kalmasını istediklerini kaydetti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...