Van Persie teklifi kabul etti! Gidiyor...

Düzenleyen:
Van Persie teklifi kabul etti! Gidiyor...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Van Persie'nin, Lazio'dan gelen 10 milyon Euro'luk teklifi prensipte kabul ettiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Luis Nani'nin durumu kadar Robin van Persie'nin takımdaki geleceği de merak edilen konular arasında yer alıyor. Yönetimin, iyi teklif gelmesi halinde Nani ve RvP'ye yol vereceği sır değil...

VAN PERSIE'YE 2 YIL İÇİN 10 MİLYON EURO

Nani'nin 8.5 milyon Euro'yu getirip bonservisini alacağı ileri sürülürken, van Persie için ise gelen transfer teklifleri değerlendirilecek. Lazio, uzun süredir Hollandalı yıldızla ilgileniyor. Çizme basını, Lazio'nun Klose'nin yerine van Persie'yi kadrosuna katacağını, sportif direktör Igli Tare'nin menajeri Kees Vos aracılığı ile RvP'nin yıllık 5 milyon Euro'dan 2 yıllık teklif yaptığını yazdı.

LAZIO'YA EVET DEDİ

Robin van Persie'nin, eşi Bouchra'nın Roma'da yaşamak istemesi ve oğlu Shaqueel'in iyi bir futbol eğitimi alması için Lazio'ya "evet" dediği vurgulandı. Lazio, Fenerbahçe'ye ise henüz teklif iletmedi.


Kaynak: Fotomaç

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...