Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor, Galatasaray'ın teklifini reddetti

Düzenleyen:
Trabzonspor, Galatasaray'ın teklifini reddetti

SPOR Haberleri

Trabzonspor, bonservisi Galatasaray'da olan ancak 2 sezondur bordo mavili takımda bedelsiz olarak forma giyen Salih Dursun için sarı kırmızılı ekibin, "1 yıl daha bedelsiz kiralık oynasın" teklifini reddetti.

2 sezondur Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Salih Dursun'la ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre; Ligin 22. haftasındaki Galatasaray derbisinde hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart ile Trabzon'da sembol haline gelen genç futbolcu, sadece Türkiye'de değil dünyada da ses getirmişti.

Maçın hemen ardından Başkan Muharrem Usta'nın yanına alıp birlikte basın toplantısı yaptığı Salih'in kısa sürede tişörtleri piyasaya çıkmış, hatta Yomra İlçesi'nde bir caddeye ismi dahi verilmişti.

FUTBOLDAN KOPUNCA...

Bundan yaklaşık 2-3 ay önce Trabzonspor'un Galatasaray'dan bonservisi almaya hazırlandığı Salih, şimdi istenmeyen adam haline geldi. İstanbul'daki olaylı derbinin ardından ligde sadece 2 maçta forma giyebilen ve adeta futboldan kopan 25 yaşındaki sağ bek konusunda teknik direktör Ersun Yanal olumlu rapor vermedi.

SALİH'İ İSTEMİYORLAR

Bonservisini elinde bulunduran Galatasaray ise Bordo-Mavililer'in kapısını çalıp, "Kiralama bedeli istemiyoruz. 1 sene daha sizde oynasın" teklifini sundu. Ancak Trabzonspor kiralamaya da sıcak bakmadı. Fırtına, "Kadroyu daraltıyoruz. Alternatif oyuncuya ihtiyacımız yok. Salih'i takımda düşünmüyoruz" yanıtını verdi.

2 MİLYON EURO'LUK KORKU

Trabzonspor'un Galatasaray'dan Salih'i istememesinin bir diğer nedeni de Burak Yılmaz'ın Çin'e transferinden olan 2 milyon Euro'luk rakam... Cim Bom Bordo-Mavililer'in payını henüz vermezken, yönetim Salih veya başka bir Galatasaraylı oyuncuyu bu rakama karşılık kiralamayı kesinlikle düşünmüyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...