Fenerbahçe istedi, Osmanlıspor kapıyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe istedi, Osmanlıspor kapıyor

SPOR Haberleri

Transfere hızlı giriş yapan Ankara ekibi Osmanlıspor'un, Fenerbahçe'nin de istediği Fransız ekibi Lorient'te forma giyen Lamine Gassama için harekete geçtiği iddia edildi.

Transferin hızlı takımı Osmanlıspor Lorient forması giyen sağ bek Lamine Gassama'yı renklerine bağlıyor. 26 yaşındaki Senegalli oyuncunun Fransız ekibi ile sözleşmesi bu sezon sona erdi.

FENERBAHÇE DE İSTEMİŞTİ

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek Osmanlıspor transferde hız kesmiyor. Gaziantepspor kalecisi Karcemarskas ve Bordeux'lu forvet Diabate'yi kadrosuna katan Ankara ekibi Lorient forması giyen 26 yaşındaki sağ bek Lamine Gassama ile anlaşmak üzere. Gassama'yı Gökhan Gönül'ün ayrılma ihtimaline karşı Fenerbahçe'de takibe almıştı.

SENEGAL MİLLİ TAKIMI'NDA FORMA GİYİYOR

181 boyundaki sağ bekin menajeri ile anlaşmaya varan Osmanlıspor Gassama'ya önümüzdeki haftaya kadar imzayı attıracak. Lyon alt yapısında yetişen ve Fransa alt yaş kategorilerinde milli olan Gassama daha sonra milli takım tercihini Senegal'den yana kullandı.

130 MAÇA ÇIKTI

Fransa Lig 1'de Lorient formasıyla 136 maça çıkan ve bu sezon sözleşmesi sona eren sağ bek 2010 yılında 700 bin euro bonservis bedeli ile Lyon'dan transfer edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...