Galatasaray'a müjde! %90'i 'evet' dedi

Düzenleyen:
Galatasaray'a müjde! %90'i 'evet' dedi

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı yönetim, Türk Telekom Arena'da özel locası bulunan taraftarları arayarak, ''Yeniden loca almayı düşünür müsünüz?'' diye sordu, taraftarların %90'ı olumlu yanıt verdi.

Türk Telekom Arena'da özel locası bulunan Galatasaraylı taraftarlar kötü günde kulüplerinin yanında yer almaya karar verdi. UEFA'dan gelen men cezası nedeniyle önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılamayacak olan Cim-Bom'da loca sahipleri hem şaşırttı hem de sevindirdi.

%90'I LOCALARI TEKRAR KİRALAYACAK

Yeni gelir kalemleri oluşturmak isteyen ve bu yüzden Türk Telekom Arena'daki 192 adeta locanın sahiplerine 2017'de sona erecek sözleşmeleri öncesinde ulaşan sarı-kırmızılılar yüzde 90 oranında olumlu yanıt aldı. Ünal Aysal döneminde 3.5 yıllığına kiralanan locaların sözleşme süresinin bitmesine bir sene olmasına rağmen kendilerine yöneltilen, "Yeniden loca almayı düşünür müsünüz" sorusuna büyük oranda olumlu yanıt veren loca sahiplerinin bu tavrının büyük memnuniyet ve aynı oranda şaşkınlık oluşturduğu bildirildi.

TRANSFER İÇİN KAYNAK

Başkan Dursun Özbek'in loca sahiplerinin aranması işini bizzat yöneticilere verdiği bildirildi. Bu gelişmeyle beraber yaz döneminde kulübe ekstra sıcak para girişinin sağlanacağı ifade edildi. Sarı-kırmızılılar localardan gelecek nakitle sınırlı sayıda yapılacak transfer için kaynak oluşturacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...