Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TIR şoförünün feci sonu

Düzenleyen:
TIR şoförünün feci sonu

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ-Çorlu yolu üzerinde iki TIR çarpıştı. Kazada TIR şoförlerinden biri araç içerisinde yanarak hayatını kaybederken, diğeri yaralandı.

Kaza, Çorlu-Tekirdağ yolu üzerinde yer alan Aymar Fabrikası mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ’dan Çorlu yönüne gitmekte olan sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen mıcır yüklü TIR ile Çorlu yönünden Tekirdağ yönüne gitmekte olan Ekrem Öztürk (48) yönetimindeki 34 TL 3823 dorse plakalı TIR kafa kafaya çarpıştı.

Kazanın ardından alev alan TIR’larda bulunan sürücülerden biri dışarı çıkmayı başarırken 34 TL 3823 plakalı TIR’ın sürücüsü araçta yanarak hayatını kaybetti. Kazanın ardından Çorlu-Tekirdağ yolu ulaşıma her iki yönde de kapanınca sürücüler alternatif güzergahlara yönlendirildi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri de kaza yerine gelerek inceleme yaptı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...