Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Feci kazalar böyle görüntülendi

Düzenleyen:
Feci kazalar böyle görüntülendi

YAŞAM Haberleri

Eskişehir’de, bir kızın arkadaşıyla vedalaştıktan saniyeler sonra otomobilin altına kalması MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kent genelinde meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. İlk görüntüde, Vilayet Meydanı yakınlarında arkadaşıyla vedalaşan kız öğrenciye, arkasını dönüp karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada bir otomobilin çarpması, daha sonra bunu fark eden arkadaşının koşarak yardım etme çabası yer alıyor. Kameralar tarafından kaydedilen görüntülerde, bu sırada o bölgede bulunan bir köpeğin de olay yerine gelerek araçtan inenlere tepki göstermesi dikkat çekiyor. 
Bir başka kaza görüntüsünde ise yine bir otomobilin karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadına çarpması bulunuyor. Kırmızı ışık ihlali yapan otomobilin motosikletli şahsa çarpmasının, iki otomobilin çarpışmasının da yer aldığı MOBESE görüntülerinde, bir otomobilin bisikletli adama çarpması ve bisikletin metrelerce havaya fırlaması da yer alıyor. Son olarak ise, trafiğe kapalı tramvay yolundan seyreden bir motosikletin yaya çarpması da saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi.
Öte yandan birçok kazanın kural ihlali ve dikkatsizlik nedeniyle meydana geldiği görülürken, yetkililer, vatandaşları trafik kurallarına riayet etmeleri hususunda uyarıyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...