Galatasaray, Brezilyalı golcüyle anlaştı

Düzenleyen:
Galatasaray, Brezilyalı golcüyle anlaştı

SPOR Haberleri

Galatasaray, aradığı forveti Brezilya'da buldu. Sarı kırmızılı kulübün, devre arasında yakın takibinde bulunan ancak kadrosuna katamadığı Leandro Damiao ile bu kez prensipte anlaşma sağlandığı iddia edildi.

Transfer çalışmalarında önceliği forvete veren Galatasaray, aradığı golcüyü Brezilya'da buldu. Adı sık sık sarı-kırmızılı kulüple anılan Leandro Damiao için en son devre arasında Mustafa Denizli "Mutlaka alınmalı" talimatını verse de kulübün UEFA ile yaşadığı süreç nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Cimbom bu kez elini çabuk tuttu ve golcü futbolcuyla önümüzdeki sezon için el sıkıştı.

ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYOR

Sezonu Real Betis'te geçiren ancak kulübüyle yaşadığı sıkıntılar nedeniyle beklentilerin çok uzağında kalan Damiao, Avrupa'da oynayıp yeni bir çıkış yakalamak için Galatasaray'ı seçti. Devre arasında 3 milyon Euro'dan kapıyı açan yıldız futbolcunun menajeri, bu kez 2 milyon Euro'ya olur verdi. Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün bizzat ilgilendiği transferde imza için sözleşme bitiş tarihi olan 30 Haziran beklenecek.

CİMBOM'U TAKİBE ALMIŞTI

Leandro Damiao devre arasındaki transfer dönemi öncesinde kendisine ait Instagram hesabından Galatasaray'ın resmi Instagram hesabını takibe almış ve sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medya üzerinden Damiao'yu mesaj yağmuruna tutmuştu.

Galatasaray, Brezilyalı golcüyle anlaştı

Kaynak: Açık Mert Korkusuz

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...