Nusaybin’de patlama oldu, yaralı askerler var

Düzenleyen:
Nusaybin’de patlama oldu, yaralı askerler var

GÜNDEM Haberleri

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, operasyon düzenlenen bir binada teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu göçük altında kalan 4 asker yaralandı.

Bir yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Sokağa çıkma yasağının 14 Mart’tan beri devam ettiği Nusaybin’de, operasyonlar aralıksız sürüyor. İlçede, güvenlik güçleri tarafından bugün öğlen saatlerinde şiddetli çatışmaların yaşandığı Fırat Mahallesi’nde bir binaya operasyon düzenlendi. Bu sırada, teröristlerin daha önceden tuzakladıkları el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada, göçük altında kalan 4 asker yaralandı. Arkadaşlarının yardımıyla bulundukları yerden çıkarılan askerler, İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. İlçede operasyon sürüyor.

Öte yandan Tunceli'de de bir grup terörist tarafından Jandarma Komando Asayiş Bölük Komutanlığı’na açılan taciz ateşinde bir uzman çavuş yaralandı. Olay, öğlen saatlerinde Pülümür ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir grup terörist tarafından ilçede bulunan Jandarma Komanda Asayiş Bölük Komutanlığı’na taciz ateşi açıldı. Saldırıda, bir uzman çavuş yaralanırken, teröristler, güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine ormanlık alana kaçtı. Yaralı uzman çavuş hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...