Son Dakika haberi... Nusaybin'de patlama: 1 şehit, 11 yaralı

Düzenleyen:
Son Dakika haberi... Nusaybin'de patlama: 1 şehit, 11 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının gittiği Nusaybin'de, teröristler bir binaya bombalı saldırıda bulundu. Saldırı sonucu çöken binada 12 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralılardan Elazığlı olduğu öğrenilen Uzman Çavuş Mehmet Akpınar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının gittiği Nusaybin'de, Nusaybin'de bugün öğlen saatlerinde Fırat Mahallesi'ndeki bir binaya operasyon düzenleyen güvenlik güçlerinin girişi sırasında teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 12 güvenlik görevlisi göçük altında kalarak yaralanmıştı. Yaralılar, İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Yaralılardan Elazığlı olduğu öğrenilen Uzman Çavuş Mehmet Akpınar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Son Dakika haberi... Nusaybin'de patlama: 1 şehit, 11 yaralı 

BİR AY ÖNCE YARALANMIŞ
Şehit olan uzman çavuş 31 yaşındaki Mehmet Akpınar'ın geçici görevle Adıyaman'dan Mardin'in Nusaybin'e gittiği belirtildi. Sürdürülen operasyonlar sırasında bir ay önce yaralandığı bildirilen 2 kız çocuğu babası Mehmet Akpınar'ın, tedavisinin ardından yeniden görevine döndüğü ifade edildi. 

2'Sİ POLİS 10 ASKER

Mardin'in 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilen Nusaybin İlçesi'nde güvenlik güçleri hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor. Bugün ilçenin Fırat Mahallesi'nde bir evde arama yapılırken, teröristlerin tuzakladığı bomba patladı. Şiddetli patlamada yaralanan 2'si polis 10'u asker 12 güvenlik görevlisi Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan Elazığlı olduğu öğrenilen Uzman Çavuş Mehmet Akpınar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 

Yaralılardan 7'si ayakta tedavi görürken, 4 yaralının tedavisi sürüyor.

ZİYARETİN HEMEN ARDINDAN BOMBA İNFİLAK ETTİ

Hatırlanacağı gibi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki Kuvvet Komutanları ve Jandarma Genel Komutanı ile birlikte Şırnak ve Nusaybin'de yürütülmekte olan operasyonları yerinde incelemek ve güvenlik güçlerini ziyaret ederek yüz yüze görüşmek üzere bölgeye intikal etmişti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Nusaybin'de operasyon yapan birlikleri ziyaret ettikten sonra, ilçede PKK'lıların bir binaya önceden yerleştirdikleri el yapımı bomba infilak etti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...