Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'lı teröristler, Beytüşşebap'ta Jandarma karakoluna saldırdı

Düzenleyen:
PKK'lı teröristler, Beytüşşebap'ta Jandarma karakoluna saldırdı

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde PKK'lı teröristler, Taşarası Jandarma Karakolu'na otomatik silahlarla ateş açtı.

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde PKK'lı teröristler, Taşarası Jandarma Karakolu'na saldırdı. Saldırıya askerlerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

ÇATIŞMA YER YER DEVAM EDİYOR

Beytüşşebap'ın Irak sınır kesiminde bulunan Taşarası Köyü Jandarma Karakolu'na bugün akşam saatlerinde bir grup terörist tarafından otomatik silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya karakoldaki askerlerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmanın yer yer sürdüğü bölgeye, takviye askerler sevk edildi.

KAYMAKAM: YARALI YOK

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Gündepe, Taşarası Köyü Jandarma Karakolu'na PKK'lıların uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda can kaybı ve yaralı olmadığını açıkladı.

Kaymakam Güntepe, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Düşük yoğunluklu bir çatışma yaşandı. Allah'a şükür herhangi bir can kaybımız ya da yaralımız yok" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...