Gazilere Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı gönderilecek

Düzenleyen:
Gazilere Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı gönderilecek

GÜNDEM Haberleri

Uzmanlar Derneği, Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine içinde ihtiyaç malzemeleri, gazilere de içinde Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı olan bir çanta gönderecek.

Uzmanlar Derneği (UZDER), terörle mücadele kapsamında Güneydoğu'da devam eden operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerine manevi destek olmak ve onların moral ve motivasyonlarını yükseltmek için önemli bir projeyi hayata geçirdi. UZDER Genel Başkanı Sayın Yakup Toprak, Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine içinde ihtiyaç malzemeleri, gazilere de içinde Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı olan bir çanta göndereceklerini açıkladı.

TOPRAK: OPERASYONLARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Güneydoğu'da devam eden operasyonları yakından takip ettiklerini ifade eden Yakup Toprak, şehit haberlerinden dolayı duydukları üzüntüyü ifade etti. Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki uzman jandarma ve uzman erbaşların derneği olarak faaliyet gösterdiklerini anlatan Toprak, şunları kaydetti: "Gün olmuyor ki şehit haberleri almayalım.

"ARTIK ŞEHİT HABERLERİ BİR İSTATİSTİK OLSUN İSTEMİYORUZ"

Bu şehit haberleri Türk vatandaşı olarak hissettiğimiz o gönül dünyamızı çok ziyadesiyle mahvediyor, yaralıyor ve çok büyük sıkıntı duyuyoruz. Artık şehit haberleri bir istatistik olsun istemiyoruz. Bir an önce Güneydoğu'daki bu ateşin sönmesini istiyoruz. Biz de dernek olarak bu ateşin sönmesi yolunda onların arkasında olduğumuzu ve onlara bir nebze olsun bir tebessüm verebilmek adına Uzmanlar Derneği olarak dernek gelirlerinden karşılanmak üzere proje üretmeye çalışıyoruz."

"AMACIMIZ MANEVİ DESTEK VERMEK"

Proje hakkında bilgi veren Toprak, amaçlarının Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine manevi destek olmak ve motivasyonlarını yükseltmek olduğunu söyledi. Toprak, Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine içinde ihtiyaç malzemeleri olan bir çanta göndereceklerini anlaratak, şunları kaydetti: "Doğu ve Güneydoğu'da başlamak üzere tüm uzman çavuş kardeşlerimize, uzman jandarma kardeşlerimize hediye olarak göndermeyi kendimize görev edindik ve bunları en kısa zamanda sağlayacağız. Bir fular var çok şık bir bayrağımız var, bir ajandamız var, bir kalemimiz var, bir el fenerimiz var kendilerine karanlıkta ışık tutacak, telefonlarını şarj edebilmeleri için enerji bankası var, bir cevşen düşündük arkadaşlarımıza, bir kaliteli bıçak düşündük, kendileri için uzman jandarma ve uzman çavuş yönetmeliği koyduk, anahtarlık, bayrak ve rozet koyduk."

"İÇİNDE KUR'AN-I KERİM VE BAYRAK OLAN BİR ÇANTA DÜŞÜNDÜK"

Toprak, şehit yakınlarını ve gazileri de unutmadıklarını söyledi. Onlar için hazırladıkları hediyelerle ilgili bilgi veren Toprak şöyle konuştu: "Onlara da en azından ömür boyu saklayabilecekleri aileleriyle birlikte hem şehit yakınlarına hem de gazilerimizin yakınlarına şöyle bir çanta düşündük. İçinde Kur'an-ı Kerim ve bayrak olan bir çanta düşündük.

"BİZLER BİR ÖLÜR, BİN DOĞARIZ"

Biz bu projeye kalkıştığımızda umutsuzduk ama vatandaşımız gerçekten duyarlı ve bu projeyi gerçekleştirmemiz için heyecan var, bize bu projede ortak hareket edelim diyenler var. Ben şunu biliyorum ki bu vatan asla bölünmeyecek ve hiçbir şekilde teslim olmayacaktır. Bizler bir ölür, bin doğarız. Bizler bu vatanı seven, vatansever evlatlarız."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...