Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manisa'da bomba alarmı

Manisa'da bomba alarmı

GÜNDEM Haberleri

İzmir Caddesi üzeri Batı Kışla önündeki şüpheli paket, fünye ile patlatıldı.

Olay, Manisa'nın Yunusemre İlçesi İzmir Caddesi üzerinde bulunan Batı Kışla nizamiyesi önünde meydana geldi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları ihbar üzerine Batı Kışla önüne gitti.

Ağacın altına bırakılmış ağzı kapalı çantayı gören Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, olay yerine bomba imha uzmanı, ambulans, itfaiye ve takviye ekip istedi. Kısa süre çok sayıda polis ekibinin geldiği olay yeri, şeritle çevrildi.

Bomba İmha uzmanı ekibi dikkatli bir şekilde çantanın yanına giderek fünyeyi yerleştirdi. Geliş ve gidiş yönü olmak üzere yol trafiğe kapatıldı. Bomba imha uzmanı ekip çantayı kontrollü bir şekilde patlattı.

Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında patlatılan çantanın içerisinden çöp çıktı.

Polis ekipleri askeriyenin güvenlik kameralarını incelemeye alarak, çantayı bırakan kişinin tespiti için çalışma başlattı. Patlamanın ardından yol trafiğe açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...