Şehit cenazesinde 'kurşunlu' mesaj

Düzenleyen:
Şehit cenazesinde  'kurşunlu' mesaj

GÜNDEM Haberleri

Şehit Okan Korkut'un tabutuna mermi koyan silah arkadaşları intikam yeminleri etti. Ağabeyinin haykırışları ise yürek dağladı.

Türkiye dün bir şehidini daha ebediyete uğurlamanın hüznünü yaşadı. Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut, dün memleketi Zonguldak’ın Devrek ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde, şehidin ağabeyi Gökhan Korkut, “Kardeşim toprağına gömülecek, siz nereye gömüleceksiniz?” diyerek PKK'ya öfke kustu. Baba Necati Korkut da tabutun başından hiç ayrılmadı. Silah arkadaşları ise şehidin tabutunu bir an olsun yalnız bırakmadı. Bir silah arkadaşı önce tabutu okşayıp sevdi, ardından da üzerine mermi bırakarak 'intikam alacağız' mesajı verdi. Yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı cenaze töreninde vatandaşlar, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları attı. Şehidin gözyaşları ve dualar eşliğinde Yılancakuz köyünde defnedildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...