Küçük dev adam!

Düzenleyen:
Küçük dev adam!

SPOR Haberleri

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ardından Liverpool, M.United, M.City ve B.Dortmund da yakın takipte

Hayatta insanın önüne çıkan fırsatlar çok önemlidir… Siz yetenek olarak kendinizi gösterirsiniz sonrası zaten kendiliğinden gelir. İyi sonuçlar da verebilir, kötü de olabilir… Önümüzdeki model ve şans verilen isim Emre Mor… Danimarka’da doğan sıkıntılı günler yaşayan, futbol aşkı nedeniyle eğitim hayatına nokta koyan, ayağı kırılan ve daha güçlü dönmek adına ayağına kiloları bağlayıp yürüyen küçük bir çocuktan bahsediyoruz. Siz onun 1.69 boyunda olduğuna bakmayın. Kocaman bir yüreği ve cesareti var…
Kulüpler peşinde
Bizim daha yeni yeni tanıdığımız Karadağ maçında kısa süreliğine izleyebildiğimiz Emre Mor, EURO 2016’da Ay-Yıldızlı formayı giyecek. Daha önce Galatasaray’ın kapısından dönen son dönemlerde Fenerbahçe’nin de devreye girdiği Emre’nin şimdiden Avrupa’da ciddi bir piyasası oluşmuş durumda. St. Etienne’in zamanında beğenmeyip geri gönderdiği Mor’u İngiltere’den Liverpool, Manchester United, Manchester City ve Almanya’dan da B.Dortmund kulüpleri yakından takip ediyor.
Biri seni izleyecek
Menajerlerin ön bahçesi durumunda olacak Avrupa Şampiyonası Emre Mor adına çok ama çok önemli bir piyasa… Fatih Terim’in sıradışı yetenek olarak nitelendirdiği genç isim, sergileyeceği performansa göre takipçi listesini kat be kat artırabilir. Şimdiden ilgi çeken, nasıl bir grafik sergileyeceği merak edilen Emre Mor’da görülen özellikler şu an için; “özgüveni yüksek, bileklerine hakim, fiziğinin küçük olmasına ragmen güçlü, kaliteli bir kumaş” şeklinde. Terim’in ve Türkiye’nin büyük bir heyecanla takip ettiği genç kendisine verilecek şansı eğer iyi kullanırsa çok farklı noktalara gidebilir. Tıpkı Arda Turan gibi.
NOT: Başlık abartı gibi gelebilir ama kısa sürede bu kadar kulübün dikkatini çekmek ve ilgi odağı olmak kolay olmasa gerek!

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...