Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'a Atiba şoku!

Düzenleyen:
Beşiktaş'a Atiba şoku!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'ın kardeşi, Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek Atiba'nın eşyalarını topladı. West Ham'a transfer olacağı iddiaları gündemde olan Atiba'nın bu hamlesi tesislerde şok etkisi yaşattı.

Beşiktaş formasıyla bu sezon gösterdiği istikrarlı performansla Siyah-Beyazlılar'ın yaşadığı şampiyonluğa direkt etki eden Atiba Hutchinson'la ilgili olarak dün flaş bir gelişme yaşandı.

KARDEŞİ EŞYALARINI TOPLADI

Kara Kartal'ın ligdeki 34 maçının 33'ü 90 dakika olmak üzere tümünde oynayan ve mutlu sonun gizli mimarları arasına giren Kanadalı futbolcunun kardeşinin, Nevzat Demir Tesisleri'ne gelip abisinin odasındaki bütün özel eşyalarını topladığı ortaya çıktı. Fanatik Gazetesinin haberine göre; 33 yaşındaki ön liberonun isminin Slaven Bilic'in çalıştırdığı İngiltere Ligi ekibi West Ham United'la anıldığı bir dönemde kardeşinden böyle bir hamle gelmesi kafaları karıştırdı.

GÜNEŞ KALMASINI İSTİYOR AMA...

Teknik direktör Şenol Güneş'in, "Takımımda satılmayacak oyunculardan biri" yakıştırmasını yaptığı tecrübeli futbolcu için Kartal'ın eski çalıştırıcısı Slaven Bilic'in ısrarcı olduğu ve Atiba'yı yeni sezon öncesinde İngiltere'ye götürmek için yoğun çaba sarf ettiği bildirildi. İlk etapta Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda Atiba'yı takımda tutmanın hesaplarını yapan yönetimin, Ada temsilcisinden gelebilecek astronomik bir teklif halinde ise bu kararından vazgeçebileceği konuşuluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...