Hamit'e jübile...

Düzenleyen:
Hamit'e jübile...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın, sözleşmesi biten Hamit Altıntop ile yeniden masaya oturmamasının ardından, Milli oyuncu arkadaşlarıyla vedalaşıp takımdan ayrıldı. Hamit'in, doktor kontrolünün ardından futbola veda edeceği iddia edildi.

Real Madrid'ten Galatasaray'a gelerek son yılların en çok ses getiren transferlerinden birisine imza atan Hamit Altıntop sessiz sedasız Sarı-Kırmızılı takımdan ayrıldı.

TEKLİF GELMEDİ, NOKTAYI KOYDU

4 yıl içinde futbolundan çok geçirdiği sakatlıklarla hafızalara kazınan tecrübeli yıldız, yönetimden yeni sözleşme teklifi gelmemesi sonrasında Galatasaray kariyerine noktayı koydu. 4 sezonda sadece 80 maça çıkan ve 3 gol atabilen 34 yaşındaki Hamit'in nereye gideceği merak konusu. Milli futbolcuya Bundesliga ve Bundesliga 2'den teklifler olduğu öğrenildi.

JÜBİLE DE YAPABİLİR!

Fakat son yıllarda birçok sakatlık geçiren Hamit'in doktor kontrolü sonrasında futbola veda edebileceği de gelen bilgiler arasında...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...