Sinan Gümüş'e rekor bedel

Düzenleyen:
Sinan Gümüş'e rekor bedel

SPOR Haberleri

Galatasaray'da bu sezon oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Sinan Gümüş'ün, bonservis bedeli belirlendi. Başkan Dursun Özbek, ''25 milyon Euro'yu getiren Sinan'ı alır'' ifadelerini kullandı.

Schalke'nin yardımcı antrenörü Volkan Bulut'un daha Stuttgart döneminde tanıdığı Sinan Gümüş'ü Bundesliga'ya götürmek için yaptığı hamle Galatasaray'da küçük çaplı bir panik havasına neden oldu.

Fakat genç oyuncunun Bulut'a söz verdiği yönünde ortaya attığı iddiaları yalanlaması ayrıca Galatasaray'da kalmak istediğini de bizzat Başkan Dursun Özbek'e iletmesi herkesi rahatlattı.

"SİNAN'IN DEĞERİ 25 MİLYON EURO"

Fotospor'un haberine göre; Schalke sportif direktörü Axel Schuster'in İstanbul'a gelerek Sinan için 6-7 milyon Euro'luk teklif yapacağı iddiasına ise Özbek, "Buyursun gelsin. Satılmayacak oyuncumuz yok. Ama Sinan'ın değeri 25 milyon Euro'dur. Verebiliyorlarsa kendilerine hayırlı olsun" cevabı verdiği bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...