Tolgay Arslan Bundesliga yolcusu

Düzenleyen:
Tolgay Arslan Bundesliga yolcusu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Türk asıllı Alman millî futbolcusu Tolgay Arslan'ın, Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen ile transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

Beşiktaş'ta Tolgay Arslan daha fazla forma giyebileceği bir ekip arıyor. Siyah-beyazlı orta saha oyuncusu bu doğrultuda Alman ekibi Bayer Leverkusen ile dirsek temasında.

6 MAÇTA FORMA GİYEBİLDİ

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre ; Geçen yıl Almanya'daki kamp çalışmaları sırasında dizinden sakatlanan ve takımına ancak ikinci yarıda dönebilen Tolgay Arslan, Beşiktaş'ta sadece 6 maçta forma giyebilmişti.

''FORMA GARANTİSİ VEREMEYİZ''

Bu durum sebebiyle oldukça mutsuz olan tecrübeli futbolcunun, bu konuda Başkan Fikret Orman'la bir görüşme gerçekleştirdiği, "Yeni sezonda da banko oynamayacaksam bana kolaylık sağlayın" dediği bildirildi. Orman'ın ise 25 yaşındaki futbolcuya, "Bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Formayı Şenol hoca hak edene veriyor. Biz böyle bir garanti veremeyiz" sözlerini ilettiği, bu gelişme sonrasında da Tolgay'ın Bayer Leverkusen'le görüşme yaptığı ifade edildi.

BAŞKAN'IN PLANI BELLİ

Almanya Ligi ekibi Hamburg'tan önceki sezonun ara transfer döneminde 450 bin Euro'ya transfer edilen Tolgay Arslan konusunda yönetimin ise planı belli... Başkan Fikret Orman'ın, Atiba'nın ya da Oğuzhan'ın takımdan ayrılması durumunda Tolgay'ı Beşiktaş'ta tutacağı, tecrübeli futbolcunun da planının bu doğrultuda olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...