Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Manchester'lı yıldızın peşinde

Düzenleyen:
Galatasaray Manchester'lı yıldızın peşinde

SPOR Haberleri

Galatasaray, 16 yaşından beri Manchester United forması giyen 21 yaşındaki Belçikalı futbolcu Adnan Januzaj'ı transfer etmek için harekete geçti.

UEFA'nın yaptırımları sonrası Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin yeni politikasını M.City'den kiralanan Jason Denayer örneğindeki gibi Avrupa devlerinde şans bulamayan geleceği parlak proje transferleri oluşturuyor. Fotomaç gazetesinin haberine göre; Jose Mourinho'nun başına geçtiği M.United'da gönderilecekler listesindeki Adnan Januzaj da Aslan'ın gündemine geldi.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

21 yaşındaki forvet, geçtiğimiz sezon kiralandığı Dortmund'da inişli-çıkışlı bir grafik çizip devre arasında ManU'ya geri dönmüş fakat burada da beklentileri karşılayamamıştı.

KÜLTÜRLERİN YAKINLIĞI AVANTAJ

Daha önce Türkiye için oynaması teklif edilen ancak Belçika'yı seçen Kosova asıllı yıldızın Galatasaray'la tekrar çıkış yakalayabileceği için yönetimin satış opsiyonlu kiralık teklifi hazırlattığı belirtildi. 1 milyon Euro kiralama bedelini gözden çıkaran Aslan'ın en kısa sürede İngiliz devinin kapısını çalacağı belirtildi. Januzaj'ın da kültür açısından birbirine yakın olması nedeniyle Türkiye tercihine sıcak bakabileceği öğrenildi.

YABANCI STATÜSÜNDE

Teknik Direktör Marc Wilmots'la yıldızı barışmayan ve Belçika'nın Euro 2016 kadrosuna alınmayan Januzaj, Kosova adına oynamak için başvuru yaptı. Süper Lig'e gelmesi halinde ise yabancı sayılacak.

Galatasaray Manchester'lı yıldızın peşinde

Galatasaray Manchester'lı yıldızın peşinde

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...