İngiliz devinden Emre Mor atağı

Düzenleyen:
İngiliz devinden Emre Mor atağı

SPOR Haberleri

İngiliz basını, Fatih Terim'in Milli Takım'a yeni kazandırdığı genç yıldız Emre Mor için Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra Liverpool'un da devreye girdiğini yazdı.

A Milli Takım'ın Karadağ ile oynadığı hazırlık maçında futbolseverler ile ilk kez buluşan ve göze giren Emre Mor için İngiltere'den flaş bir haber geldi. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transferi için ilk temasları gerçekleştirdiği yıldız adayının imzası için en yakın kulübün Liverpool olduğu kaydedildi.

LIVERPOOL YOLU AÇILDI

İngiliz basınında ESPN ve Daily Star'ın geçtiği haberlere göre; Manchester United, Borussia Dortmund ve Ajax'ın da takipte olduğu belirtilen 19 yaşındaki oyuncunun, Liverpool'a bir adım yakın olduğu belirtildi.

1'E 1.5 ORAN

Öte yandan Avrupalı bahis bürolarının da, Emre Mor'un transferi için Liverpool'u favori gösterdiği (1'e 1,5) ifade edildi. Bu sezon Nordsjaelland'da 13 maçta 2 gol ve 2 asistlik bir performans sergileyen Emre Mor, Türkiye'nin EURO 2016 kadrosunda da yer alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...