Galatasaray'dan Mehmet Topal bombası

Düzenleyen:
Galatasaray'dan Mehmet Topal bombası

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın, Fenerbahçe'de geleceği henüz belli olmayan Milli yıldız Mehmet Topal için menajeri Batur Altıparmak ile görüşüp 2.5 milyon Euro önerdiği iddia edildi.

Sarı kırmızılı yönetim, yeniden Galatasaray forması giydirmek istediği eski futbolcusu için resmen harekete geçti. Fenerbahçe ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finali nedeni ile etik dışı davranmamak adına Mehmet Topal'ın 1 aydır ajandasına yazan ancak bir hamlede bulunmayan Galatasaray, bu hafta içinde düğmeye bastı.

GALATASARAY'DAN İLK TEMAS

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Topal'ı isteyen ancak kritik finale kadar bekleyen Galatasaray, ilk teması kurdu. 26 Mayıs'ta oynanan ve 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona eren Kupa finalinin ardından Galatasaray, Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak ile temasa geçti.

ÖNCE FENER İLE MASAYA OTURACAK

Topal'ın menajeri Altıparmak, sarı kırmızılı yöneticilere Mehmet Topal konusunda öncelikli olarak Fenerbahçe Kulübü ile masaya oturacaklarını belirtti.

"ANLAŞAMAZSANIZ BURADAYIZ"

Galatasaray yönetimi de eski futbolcusunu ne kadar çok kadrosunda görmek istediğini Mehmet Topal ve menajeri Altıparmak'a mesajı ile belli etti "Anlaşamazsan buradayız. Seni bekliyoruz. Galatasaray formasını yine giymeni istiyoruz" dedi.

GALATASARAY RAKAM BELİRLEDİ

Mehmet Topal için menajeri ile de kontağa geçen Galatasaray, Milli takımın yıldızı için de önereceği rakamı belirledi. Galatasaray, Mehmet Topal'a, Fenerbahçe'nin önerdiği iddia edilen rakamın da üstünde bir fiyat önerecek. Sarı kırmızılı yönetim Mehmet Topal'a, 2.5 milyon Euro garanti para teklif etmeyi planlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...