Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polisten kaçarken otomobilleri çamura saplandı

Düzenleyen:
Polisten kaçarken otomobilleri çamura saplandı

YAŞAM Haberleri

Aksaray’da polisin dur ihtarına uymayan 2 kişi yaşanan kovalamacada otomobillerinin çamura saplanması sonucu yakalandı.

Polis, bombalı araç ve terör şüphesiyle alarma geçerken, iki gencin, aracın muayenesi yapılmadığı için poliste kaçtıkları belirlendi. 
Olay, Taşpazar Mahallesi Tiyatro Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tiyatro Kavşağı’nda uygulama yapan polis ekipleri, şüphe üzerine 68 EF 098 plakalı otomobil sürücüsüne dur ihtarında bulundu. Otomobil sürücüsü hızla kaçmaya başlarken, polis ekipleri de peşine düştü. 
Ekiplerin durumu merkeze bildirmesi üzerine polis ekipleri ve kaçan sürücü arasında kovalamaca başladı. Yaklaşık yarım saat boyunca polislerden kaçan şüpheli, Tacin Mahallesi’nde kanal boyu kenarında otomobilinin çamura saplanması sonucu yakalandı. Araçtan inerek hala kaçmaya çalışan şüpheli genç Çağdaş Irk (27) ve yanında bulunan Hüseyin Karakülah (26), polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Şahıslar, polis ekiplerince gözaltına alınırken, yapılan sorgu ve incelemelerinde aracın muayenesi ve sigortasının olmadığı ve şahısların bu nedenle kaçtığı ortaya çıktı. Şahıslar ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, araç çekici marifeti ile bağlanarak otoparka çekildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...