Galatasaray'da Falcao'yu harekatı!

Düzenleyen:
Galatasaray'da Falcao'yu harekatı!

SPOR Haberleri

Galatasaray forvet sorununu çözmek için rotayı Monaco'nun yıldız ismi Radamel Falcao'ya çevirdi. Sarı kırmızılı yönetimin, Falcao için Monaco'ya kiralama teklifi yaptığı iddia edildi.

Galatasaray bomba transfer yapmak için kolları sıvadı. Golcü transferinde geniş bir listede çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, bu kez Monaco ile sözleşmesi devam eden Radamel Falcao için harekete geçti.

KULÜBÜNE TEKLİF YAPTI

Galatasaray, sezonu Chelsea'de kiralık olarak tamamlayan Kolombiyalı futbolcuya ve Fransız kulübüne teklif yaptı. İki cepheden de olumlu görüş gelmesi yönetimin yüzünü güldürürken, transferin gerçekleşmesi konusunda da umutları arttırdı.

"GALATASARAY'IN TEKLİFİ BENİ MUTLU ETTİ"

Bir dönem piyasa değeri 60 milyon Euro'ya kadar çıkan Falcao, kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor. 30 yaşındaki Kolombiyalı forvet, "Kötü günler yaşıyorum. Galatasaray'ın teklifi beni mutlu etti. Ölmediğimi göstermek için iyi bir fırsat olabilir" diyerek sarı-kırmızılılara yeşil ışık yaktı.

AVRUPA GOL KRALI

2018'e kadar sözleşmesinin sürmesine rağmen Monaco'nun, Falcao'yu yeni sezonda da kiralamaya sıcak baktığı belirtiliyor. Kolombiyalı oyuncu, Porto ve Atletico Madrid'de Avrupa Ligi gol kralı unvanını kazandı.


Kaynak: Açık Mert Korkusuz

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...