Kuzey Kore'nin diktatörünü, bir çocuk 2 saniyede maskara etti

Düzenleyen:
Kuzey Kore'nin diktatörünü, bir çocuk 2 saniyede maskara etti

DÜNYA Haberleri

Kuzey Kore kayıtlı bir web sitesi cuma günü internette ortaya çıkmasından çok kısa bir süre sonra İskoç bir çocuk tarafından hacklendi.

Kuzey Kore'nin Facebook benzeri sosyal ağ denemesi 18 yaşındaki İskoç öğrenciye tosladı! Kuzey Kore kayıtlı bir web sitesi cuma günü internette ortaya çıkmasından çok kısa bir süre sonra hacklendi.

2 SANİYEDE YAPTI

Andrew McKean Admin paneline giriş linkini tıkladıktan sonraki login ekranına "admin" ve "password" yazarak sitenin tüm kontrolünü ele geçirmeyi başardı.

Oldukça kolay tahmin edilebilen parolayı "admin" ve "password" yazdı ve siteyi ele geçirdi.

KUZEY KORE TAKLİT ETTİ

İnternet erişimi konusunda oldukça sıkı tedbirler alan Kuzey Kore'nin Facebook klonu bir site inşa etmeye çalışması ayrıca enteresan gelen bir konu. Yine sınırlı sayıda internet sitesi hizmet vermeye devam ediyor.

Hacklenen site bir phpDolphin kopyası. Demosu için tıklayın. Bu gizemli sosyal ağ sitesi tekrar yayınlanacak mı göreceğiz.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...