Yanal: Pes etmeyen bir trabzon

Düzenleyen:
Yanal: Pes etmeyen bir trabzon

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin yeni hocası, "Kaybetmeyi aklından bile geçirmeyen, kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım olacağız" dedi

Sezonu hayal kırıklığıyla tamamlayan ve yeni bir sayfa için Teknik Direktör Ersun Yanal ile anlaşan Trabzonspor'da hareketli günler yaşanıyor. Muharrem Usta yönetimi kulübün içinde bulunduğu ekonomik durumu düzeltmenin yollarını ararken, bir taraftan ise geleceğin kadrosunu kurmak için sıkı bir çalışma temposu yürütüyor. Tam gün mesaisini geleceğin Trabzonspor kadrosunu kurmak için harcayan Teknik Direktör Ersun Yanal da kafasındaki takımı oluşturmanın hesaplarını yapıyor. Hayalindeki takım formatını Trabzonspor'a adapte etmeye çalışan tecrübeli teknik adam her maçını kazanabilecek bir takım kurgusu oluşturmaya çalışıyor. 
Geçen sezonu sileceğiz!
Başkan Muharrem Usta ile sık sık transferler ve yapılması gerekenlerle ilgili olarak görüşmelerde bulunan Ersun Yanal, "Asla pes etmeyen, kaybetmeyi aklından bile geçirmeyen, kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım olacağız" dedi. Trabzonspor'un kaybetse bile hiçbir maçta son düdük çalmadan pes etmemesi gerektiğini belirten Yanal, "Geçen sezon takımın ve taraftarların yaşadığı travmayı atmamız lazım. Taraftarımız zorluk derecesi ne olursa olsun daha maça çıkarken, yenilgiyi baştan kabul etmiş bir takım görmeyecek. Bizim işimiz mazeretlerin arkasına sığınmak değil, sahada iş yapmak olacak" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...