Mecburi bir ayrılık

Düzenleyen:
Mecburi bir ayrılık

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Yönetimi, Vitor Pereira'yla devam kararı alınca RvP kulüp arayışlarını hızlandırdı. Portekizli hocayla çalışmak istemeyen Hollandalının ilk tercihi Lazio

M.EMİN ULUÇ

Sezon boyunca Teknik Direktör Vitor Pereira'yla çok sayıda tartışma yaşayan Robin van Persie, Fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koydu. Portekizli hocanın oyun anlayışını beğenmeyen ve performansının beklentilerin altında kalmasından dolayı Pereira'yı sorumlu tutan Hollandalı yıldız, yönetimin hoca değişikliği yapmayacağını öğrenince kulüp arayışlarını hızlandırdı. Önceliğinin para değil kariyer olduğunu vurgulayan Robin van Persie yakın çevresine Fenerbahçe'ye gelerek hata yaptığını söylerken, Pereira'yla çalışmamakta kararlı olduğunu da vurguladı. Çin ve Arap takımlarının yakın takibinde olan RvP, Avrupa'ya dönmek ve yıldızını yeniden parlatarak milli takımdaki yerini geri kazanmak istediğini ifade etti.
Önceliğim para değil kariyer
Fenerbahçe'den bonuslarla beraber yaklaşık 6 milyon avro kazanan Robin van Persie'nin İtalyan ekibi Lazio'yla prensipte el sıkıştığı fakat yüksek maaşının sorun olduğu öğrenildi. Ama Pereira'dan kurtulmakta son derece kararlı olan RvP bu konuda fedakârlık yaparak Fenerbahçe'den ayrılmayı planlıyor. Vitor Pereira cephesine gelince, Portekizli teknik adam da yeni sezon planlamasını RvP'siz bir takım üzerine yapıyor. Başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı son görüşmeyle koltuğunu sağlama alan Pereira, transfer ve kamp programına yönelik çalışmalarını yoğunlaştırırken, van Persie'nin üzerini çizmiş durumda. Portekizli hoca, Nani ve Diego'yu da yeni sezonda kadrosunda görmek istemediğini yönetime bildirdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...