Arda Turan iddialı konuştu: Tarih yazacağız

Düzenleyen:
Arda Turan iddialı konuştu: Tarih yazacağız

SPOR Haberleri

“Artık bütün Avrupa, Türk Milli Takımı’nın gücünü kabul etti” diyen kaptan Arda Turan, ay yıldızlı ekibin Fransa’da kupayı kazanmak için mücadele edeceğini söyledi

Milli Takım’ın kaptanı Arda Turan EURO 2016 için iddialı konuştu: “Herkes Türkleri konuşacak!” İspanyol gazetecilere Avrupa Şampiyonası’yla ilgili açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu “2008 ruhuyla Fransa’da tarih yazacağız. Turnuva sonunda en çok konuşulan ülke olacağız” ifadelerini kullandı. 
Şansımız oldukça yüksek
İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile birlikte D Grubu’nda yer alan A Milli Takımımızın şansı için “Oldukça yüksek” ifadesini kullanan ay-yıldızlıların tecrübeli ismi, "2008'deki Avrupa Şampiyonası'nda oynadığımız futbolla yarı finale yükselerek adımızdan söz ettirmiştik. O ruh ve tecrübe ile Fransa'da daha iyisini yapacağız. Bunu grupta birbirinden güçlü rakiplerle karşılaşacağımızı bilerek iddia ediyorum. Çünkü harika bir takım olduk. O takım bütünlüğü ile elemelerde; 'Biz bitti demeden bitmez' dedik ve finallere yükselirken sloganımızı da bütün dünyaya öğrettik. Türkiye'nin dikkat edilmesi gereken rakiplerden biri olduğunu bugün artık herkes kabul ediyor” diye konuştu.
Tek rakibi kendisi...
Milli yıldız, bir soru üzerine “Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası’nda tek rakibi var o da, kendisi” dedi. Antalya’da çok iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini belirten Arda Turan, “Biz işimizi doğru yaptıktan sonra karşımızda kimin olduğunun önemi yok. Türkiye'ye güzel bir sevinç yaşatmak istiyoruz. Ben ve takım arkadaşlarım başarıya odaklanmış durumdayız. Slovenya maçı da şampiyonası öncesi son rötuşların yapılacağı bir maç olacak” diye konuştu.

Bekle Avrupa bekle kupa

A Milli Takım kampına sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren genç sanatçı Ayla Çelik futbolcular ve teknik heyetle birlikte şarkı söyledi. Oyuncularımız hep bir ağızdan, Ayla Çelik'in Bağdat şarkısını EURO 2016'ya uyarladı. "Biz Bitti Demeden Bitmez... Bekle Avrupa, Bekle Kupa..." isimli şarkı keyifli dakikaların yaşanmasına sebep oldu. 

İtalyan hakem
Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası öncesi Slovenya ile oynayacağı son hazırlık maçının hakemi belli oldu. TFF'den yapılan açıklamada, 5 Haziran Pazar günü Ljubljana'da oynanacak karşılaşmayı, İtalyan hakem Marco Guida'nın yöneteceği belirtildi. Stozice Stadı'nda gerçekleştirilecek karşılaşma, 21.15'te başlayacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...