İzmir'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İzmir'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Konak'tan Bornova istikametine giden Serdar Önder (37) idaresindeki 45 B 3336 plakalı hafif ticari araç, Mürsel Paşa Bulvarı Şaraphane Köprüsü mevkisinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi'ne bağlı refüjde sulama çalışması yapmak için yol ikaz ışıkları taşıyan Veli Karabıyık'ın (46) kullandığı 35 CFU 39 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

İzmir'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı
Kazada, Serdar Önder sıkıştığı araçta hayatını kaybetti, Karabıyık yaralandı. Sağlık ekiplerince Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Karabıyık'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Serdar Önder'in cesedi, İzmir Adli Tıp morguna gönderilirken, aracında çok sayıda alkol şişesi bulundu.
Bu arada, olay yerinde ekipler çalışma yaptığı sırada karşı şeritte de kazayı seyretmeye çalışan meraklı bir vatandaşın kullandığı 35 DB 2462 plakalı otomobil, 35 DF 526 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada yaralanan olmadı.
Kaza nedeniyle yol yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı.
İzmir'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

- ''Kendimi refüje attım''
Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan işçi Bayram Ergün (30), gazetecilere yaptığı açıklamada, karayoluna ikaz amaçlı dubaları koyduktan sonra gelen araçlara bayrakla uyarıda bulunduğunu anlattı. Ergün, ''Sürücülere bayrak sallıyordum. Bayrağa çarpınca ben de kendimi refüje attım. Baktım ki dubaları devirip bizim araca çarptı.'' diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...