Henri Bedimo Beşiktaş'la imzaladı

Düzenleyen:
Henri Bedimo Beşiktaş'la imzaladı

SPOR Haberleri

Fransız basını, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde yarışacak olan Beşiktaş'ın, Lyon'dan ayrılan Kamerun Milli Takımı'nın yıldızı Henri Bedimo ile 3 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu.

Sezonun bitmesinin ardından transfere ağırlık veren Beşiktaş için Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi. Bir sol bek takviyesi yapmayı planlayan siyah-beyazlıların, Lyon ile sözleşmesi sona eren Henri Bedimo ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı kaydedildi.

West Ham United'ın da radarında bulunan 31 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş'ın yaptığı girişimlerden olumlu sonuç aldığı ve İngiliz ekibini geride bıraktığı ifade edildi.

HENRI BEDIMO KİMDİR?
Bu sezon Lyon'da 22 maçta toplam 1584 dakika forma giyen Kamerunlu oyuncu, gol ya da asist yapamadı. Fransa'da Grenoble'de başladığı kariyerine Toulouse, Le Havre, Chateaurox, Lens, Montpellier ve son olarak Lyon'da devam eden Bedimo, Kamerun Milli Takımı'nda da forma giyiyor. A Milli takımın formasını 49 kez sırtına geçiren tecrübeli solak, 1 kez ağları sarstı. (Sporx)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...