Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ermeni tasarısının geçtiğini duydu, hemen adliyeye koştu

Düzenleyen:
Ermeni tasarısının geçtiğini duydu, hemen adliyeye koştu

YAŞAM Haberleri

İzmir'de bir vatandaş, Almanya'da sözde Ermeni soykırımı tasarısını Alman meclisine getiren Yeşiller Partisi'nin eş başkanı Cem Özdemir hakkında suç duyurusunda bulundu.

İzmir'de bir vatandaş, Almanya'da sözde Ermeni soykırımı tasarısını Alman meclisine getiren isim olan Yeşiller Partisi'nin eş başkanı Cem Özdemir hakkında suç duyurusunda bulundu. Işık, "Cem Özdemir, ülkemizi ırkçılıkla suçlamış ve olmamış bir şeyi olmuş gibi Alman parlamentosunda kabul ettirmesi için bir öneri de vererek ülkemize bir iftira atmıştır" dedi.

CEM ÖZDEMİR HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Almanya Federal Meclisi'nin, 1915 olaylarını sözde "soykırım" olarak niteleyen tasarıyı onaylaması, Türkiye'den sert tepkiyle karşılandı. Devlet erkanı ve siyasetçilerden gelen sert açıklamaların yanı sıra, İzmir'de Coşkun Işık isimli vatandaş Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

"KALLEŞLİK YAPANLARI ANLAYAMIYORUZ"

Coşkun Işık, "Şuanda maalesef ülkemiz hem yurt içinde, hem yurt dışında bedbahtlarla savaşmaktadır. Bunu tüm insanlarımızın bilmesi gerekiyor. Yurt dışındaki hainleri anlıyoruz ama ülkemizin ekmeğini yemiş insanların geriye dönük böyle bir kalleşlik yapmasını anlayamıyoruz. Özellikle de Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'i" dedi.

"ERMENİLERİN YAPTIĞI SOYKIRIMA KARŞI DAVALARIMIZ SON AŞAMADA"

"Cem Özdemir, ülkemizi ırkçılıkla suçlamış ve olmamış bir şeyi olmuş gibi Alman parlamentosunda kabul ettirmesi için bir öneri de vererek ülkemize bir iftira atmıştır" diyen Işık, "Bundan sonra ülkemize bu tür saldırıların hepsinde suç duyurunda bulunacağımızı daha önce de söylemiştik.

Ermenistan'la ilgili olarak da şuanda altyapıları bitmek üzere olan bine yakın davamız açılmak üzere. Ermenilerin yaptığı soykırıma karşı davalarımız son aşamasına geldi. Güçlü bir şekilde elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

"SAMİMİYETLERİNİ, NİYETLERİNİ ORTAYA KOYDULAR"

Bu konuda ülkeyi yönetenlerden destek beklediklerini kaydeden Işık, "Suç duyurumuzun içeriği, olmamış bir şeyi olmuş gibi ülkemize dayatmak istemeleridir. Bunun sebebi, ülkemizin büyüyüp gelişmesidir. Ülkemiz, şuanda dünyanın gözbebeklerinden bir tanesidir. Ülkemizin önüne geçmeye çalışıyorlar. Böyle bir tasarı Alman meclisinden geçse de olur geçmese de olur ama en azından ülkemize karşı samimiyetlerini, niyetlerini ortaya koymuş durumdalar" ifadelerini kullandı.

PAPA HAKKINDA DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Coşkun Işık, 1915 olaylarının 100. yıl dönümü nedeniyle Vatikan'da yaptığı konuşmada, "Son yüzyılda insanlık üç büyük trajedi yaşamıştır. İlk trajedi olan 20. yüzyılın ilk soykırımı Ermeni toplumuna yapılmıştır" diyen Katoliklerin dini lideri Papa Francesco hakkında da suç duyurusunda bulunmuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...