Survivor'da yeni dönem

Düzenleyen:
Survivor'da yeni dönem

MAGAZİN Haberleri

Medya patronu Acun Ilıcalı'ya 'Gelecek yıl takımları da SMS yoluyla izleyici seçebilsin. En azından bir takım halk tarafından belirlensin' çağrısı yapıldı.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, 'Takımları da biz belirleyelim!' başlıklı yazısı şöyle: "Damla, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki finalin ilk yolcularından oldu. Açıkçası bu final yolculuğu ortamlarda çok tartışıldı. Biz de işimiz gereği kulak kabarttık.  

Yine 'torpil geçildi' filan diyenler var. Karşı argümanları olanlar da var elbette. O değil de Survivor (TV8) geçen ay da en çok konuşulanlar listesine girmiş. Bunu bir kenara not düşelim.

Benim de bir fikrim var. Gelecek yıl takımları da SMS yoluyla izleyici seçebilsin. Acun Ilıcalı ve ekibinin belirleyeceği bir liste üzerinden profillere göre SMS atılıp en azından bir takımın kimlerden oluşacağı halk tarafından belirlensin. Diğer takımı da Acun reyting matematiğine göre oluştursun.  En azından daha baştan SMS ile belirlenecek bir takımın varlığı bu torpil dedikodularını yüzde ellilik bir oranda engeller. Haksız mıyım?

Bu arada Yarışma haftanın her günü ekrana gelmeye başladı, kaçıranlara bu detayı da not düşelim!"

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...