Kaza haberleri peş peşe geldi, 2 ölü 10 yaralı var

Düzenleyen:
Kaza haberleri peş peşe geldi, 2 ölü 10 yaralı var

YAŞAM Haberleri

İzmir, Uşak ve Sinop olmak üzere toplam 3 ilde feci trafik kazaları meydana geldi. Yaşanan trafik kazalarında 2 kişi hayatını kaybetti 10 kişi de yaralandı.

Kaza haberleri peş peşe geldi, bilanço ağır. İzmir, Uşak ve Sinop olmak üzere toplam 3 ilde meydana gelen kazalarda 2 kişi öldü, çok sayıda da yaralı var...

İZMİR’DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
İzmir’in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kazayı izlemek isteyen iki otomobilin çarpışması sonucu maddi hasarlı kaza meydana geldi.
Kaza, gece saat 01.30 sıralarında Mürselpaşa Bulvarı Şaraphane Köprüsü üzerinde meydana geldi. Basmane semti istikametinden Bornova istikametine doğru giden 45 B 3336 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Serdar Önder (37), direksiyon hakimiyetini kaybederek, uyarı levhası taşıyan, Veli Karabıyık idaresindeki belediyeye ait kamyonete arkadan çarptı. Kazayı gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü'ne bağlı ekipler durumu hemen sağlık, AKS ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemenin ardından, aracın içine sıkışan Serdar Önder’in hayatını kaybettiğini belirledi. Önder’in cansız bedeni AKS ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna Kaldırıldı.
Öte yandan, kamyonetin sürücüsü Veli Karabıyık ise çarpmanın etkisi ile hafif bir şekilde yararlanarak Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Karabıyık’ın durumun iyi olduğu belirtildi.

UŞAK’TA 4 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ; 7 YARALI
Uşak’ta meydana gelen zincirleme kazada araçlarda bulunan 7 kişi yaralandı
Edinilen bilgiye göre, Uşak Üniversite kavşağı mevkiinde Uşak istikametinden İzmir yönüne seyir halinde olan Ömer Ali Sara'nın kullandığı 45 LF 101 plakalı otomobile İlkay Onur Şerbetçi yönetimindeki 64 BC 034 plakalı otomobilin çarpması sonucu iki araç savrularak karşı şeride geçti. Karşı şeritte de İzmir istikametinden Uşak istikametine gelen Ali Kozak yönetimindeki 64 DU 058 ve Soner Enistülü idaresindeki 43 LT 685 plakalı araçlar kendilerini kazanın içinde buldu.
Kazada araçlarda bulunan toplam 7 kişi yaralandı. Hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası İzmir-Uşak yönü bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Araçların yoldan alınması ve yolun temizlenmesinin ardından yol trafiğe yeniden açıldı.
Emniyet ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İstanbul’dan ailesiyle Samsun’un Yakakent ilçesine taşınan bir aile, Sinop’ta kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazada baba hayatını kaybederken, eşi ve bir çocuğu da yaralandı.
Kaza, saat 08.00 sıralarında Sinop-Boyabat yolunun 40. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Sultanbeyli’de yaşayan Mustafa Ergin, eşi ve 5 yaşındaki oğlu Şakir Ergin ile memleketleri olan Samsun Yakakent’e taşınma kararı aldı. Aile bir nakliyat firması ile anlaşarak eşyalarını kamyonete yükleyip memleketine doğru yola çıktı. Sinop-Boyabat yolunda nakliye firmasının aracını sollayarak öne geçen Mustafa Ergin yönetimindeki 77 EE 242 otomobil, karşı yönden gelen Bahtiyar Güleçyüz’ün kullandığı 55 K 5562 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 48 yaşındaki inşaat ustası Mustafa Ergin, araç içerisinde sıkışarak can verdi.
Araçta bulunan Mustafa Ergin’in eşi ve 5 yaşındaki oğlu Şakir Ergin kazada yaralandı. Yaralılar Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Eşyaları Taşıyan Kamyonet sürücüsü Emin Saban ise büyük bir şok yaşadı. Kazaya tanıklık eden Saban, “İstanbul Sultanbeyli’den gece yola çıktık. Eşyaları benim aracıma yükledik. Birbirimizi takip ederek yolda devam ediyorduk. Ancak Boyabat yoluna geldiğimizde Mustafa Ergin beni sollayarak öne geçti. Bende arkasından takip ediyordum. Karşı yönden gelen bir kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Yaralıları hastaneye gönderdik ama maalesef sürücü hayatını kaybetti” dedi.
Kaza sonrasında polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek önlemler aldı.
Araçta sıkışan Mustafa Ergin’in cesedi, savcı incelemesinin ardından AFAD ekiplerince güçlükle çıkartıldı. Feci kazası sonrası 500 metre öteye kadar savrulan araç parçaları, araç motoru, kıyafetler Sinop Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından temizlendi ve trafik akışı sağlandı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...