Terraneo'dan şaşkına çeviren Caner yorumu

Düzenleyen:
Terraneo'dan şaşkına çeviren Caner yorumu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin eski sportif direktör Terraneo, Caner'in İnter'e transferi hakkında şaşkına çeviren bir açıklama yaptı. Terraneo, ''Caner Erkin iyi oyuncu ancak ben İnter için yeterli olacağını düşünmüyorum." yorumunda bulundu.

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Terranao, Inter'e transfer olan Caner Erkin için ilginç açıklamalarda bulundu. Caner'in iyi bir oyuncu olduğunu belirten Terrenao ancak sonrasında yaptığı açıklamalarla şaşırttı: "Caner iyi bir oyucu ve Türk Milli Takımı ile EURO 2016'da oynayacak, ancak ben Inter için yeterli olacağını düşünmüyorum."

"CANER TRANSFERİYLE İLGİM YOK"

Sporvadisi'nin haberine göre; Terraneo, Caner'in transferinde parmağı olduğu şeklindeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığını söyledi.

MANCINI İSTEMİŞTİ

Caner Erkin'in İnter'e transferini, milli futbolcuyu Türkiye yıllarında yakından izleyen Roberto Mancini özellikle istemişti. Caner Erkin konusunda Mancini mi yoksa Terraneo mu haklı çıkacak, bunu zaman gösterecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...