Suriyeli çocukların hayat kurtaran cesareti

Düzenleyen:
Suriyeli çocukların hayat kurtaran cesareti

YAŞAM Haberleri

Suriye'li 3 üç çocuk, Beşiktaş sahilinde denize giren, daha sonra hareketsiz kalan Abdulkadir K.'yi denizden çıkararak hayatını kurtardı.

Beşiktaş sahilinde denize giren Abdulkadir K., boğulmak üzereyken yardımına Suriyeli çocuklar yetişti.

HAREKETSİZ KALDI

Üsküdar İskelesi'nde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Üsküdar İskelesi'nin yanından denize giren Abdulkadir K., bir süre yüzdükten sonra denizde hareketsiz kaldı.

KIYIYA YAKLAŞTIRDI

Denizde bir kişinin hareketsiz kaldığını gören Suriyeli 3 çocuk denize atladı. Yüzme bilen Mahmut, denizdeki kişiyi kurtararak kıyıya yaklaştırdı.

Suriyeli çocukların hayat kurtaran cesareti

POLİSLER YARDIMA KOŞTU

Arkadaşlarının yardımıyla Abdulkadir K.'yı kıyıya çıkaramayınca olay yerine Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde bekleyen polisler geldi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Polisler denizdeki kişiyi sahile çıkararak sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Abdulkadir K.'yı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Suriyeli çocukların hayat kurtaran cesareti

OLAY ANINI ANLATTILAR

Kurtarmaya katılan çocuklardan Abdullah, " Adam denizin üzerinde yüzüyordu. Birden hareketsiz kaldı. Bizde denize girerek adamı kurtardık. Ambulans geldi adamı aldı" derken İbrahim ise "Biz hareketsiz olduğunu görünce ölecek zannettik. Denize atladık, kurtardık" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...