Fahriye Evcen ile Burak Özçivit evleniyorlar

Düzenleyen:
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit evleniyorlar

MAGAZİN Haberleri

Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu derken Burak Özçivit de evliliğe ilk adımı attı. Önceki akşam Fahriye Evcen'in yaş günü için parti organize eden Özçivit, aşkına evlilik teklifi etti ve 'Sonsuza dek evet' yanıtı aldı.

Türkiye'nin bir yakışıklı jönü daha yuvadan uçuyor... Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu'nun ardından Burak Özçivit de evlilik yolunda ilk adımı attı.Yakışıklı oyuncu, önceki akşam güzel sevgilisi Fahriye Evcen için Akaretler'deki Antakya Mutfağı adlı mekanın üst katını kapattı.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit evleniyorlar

SAATLERCE DANS ETTİLER

Burak Özçivit'in organize ettiği sürpriz partisinde Evcen'i yakın dostları da yalnız bırakmadı. Ünlü çift ve dostları, partiye özel olarak çağrılan orkestra eşliğinde bol bol dans etti.

'SONSUZA DEK EVET'

Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise Burak Özçivit'ten asıl sürpriz geldi. 31 yaşındaki oyuncu, Fahriye Evcen'e evlilik teklifi etti. 29 yaşındaki Evcen de bu teklif karşısında havalara uçarak "Sonsuza dek evet" yanıtı verdi.

HALAY ÇEKTİLER

Ardından da yaş gününe katılanlar, "Oğlan bizim, kız bizim" tezahuratlarıyla halay çekti.Bir akşamda iki kutlama birden yapan ünlü çift, mekan içerisinde romantik anlar yaşarken objektiflere takıldı.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit evleniyorlar

FAHRİYE KURAL BOZDU

Yakın arkadaşlarının da bu özel ana tanıklık etmesiyle çok mutlu olan Fahriye Evcen'in doğumgününün ertesinde yaptığı sosyal medya paylaşımı da dikkat çekiciydi. Burak Özçivit'le mekan çıkışında çekilen bir fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu, sevgilisiyle ilk pozunu da instagram'da yayınlamış oldu.Fahriye Evcen, bu karenin altına da şöyle yazdı: "Sevgilim, ruhumun eşi, eşim... Sevgin çok kıymetli. Sen çok değerlisin."

Kaynak: Takvim

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...