Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dayak yedi ama parasını kaptırmadı

Düzenleyen:
Dayak yedi ama parasını kaptırmadı

YAŞAM Haberleri

Antalya'da sattığı kooperatif hissesinin parasını tapuda alan Mehmet Karagöz, park halindeki aracına binerken 3 kişinin saldırısına uğradı. Dövülüp biber gazı sıkılan Karagöz, para dolu çantayı gaspçılara vermedi.

Olay, Muratpaşa İlçesi Meltem Mahallesi'nde meydana geldi. Tapu Kadastro ve Bölge Müdürlüğü'nde üzerinde kayıtlı kooperatif hissesini bir yakınına satan ve karşılığında aldığı parayı koyduğu çantayla aracına binmek üzere olan Mehmet Karagöz, bir otomobilden inen 3 kişinin saldırısına uğradı. Karagöz'ün elindeki para dolu çantayı almaya çalışan gaspçılar, başarılı olamayınca biber gazı sıkıp Karagöz'ü dövdü. 
Yoldan geçen Mehmet Çakmak adlı vatandaşın da müdahalesi üzerine şüpheliler geldikleri otomobile binerek kaçtı. Çevredekiler yaralı Karagöz için ambulans çağırdı. Sağlık ekipleri Mehmet Karagöz ve yanındaki yakınını, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürürken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...