Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Komşusundan aldığı buzdolabını açınca hayatının şokunu yaşadı

Düzenleyen:
Komşusundan aldığı buzdolabını açınca hayatının şokunu yaşadı

DÜNYA Haberleri

Garaj satışı yapan komşusundan buzdolabı alan kadın, bantla kapatılmış cihazı açınca komşusunun cesediyle karşılaştı.

Amerika'nın Kuzey Carolina eyaletinin Goldsboro kasabasında yaşayan ve ismi sadece Jane olarak açıklanan kadın, üç hafta önce komşusundan yaklaşık 90 liraya buzdolabı satın aldı. Adı açıklanmayan satıcı kadın, Jane'den bantla sarıp sarmaladığı buzdolabını kiliseden görevliler gelip içindekini almadan evvel açmamasını talep etti. Aradan zaman geçtikçe merakına yenilen Jane dayanamayarak buzdolabının kapağını araladı ve içinde ölmüş olan yaşlı bir komşusunu gördü.

BUZDOLABINI BANTLAYIP AÇMA DİYE TEMBİHLEMİŞ

Yaşlı kadının geçen senenin sonbaharından beri ortalıkta görülmediği, doğal sebeplerden ötürü öldüğü polis tarafından açıklandı. Yerel ABC11 kanalına konuşan Jane; "Buzdolabını bana satan komşum cihazı evimde, bantlı bir şekilde tutmamı, kiliseden gelecek kişilerin içindekini alıp götürene kadar açmamamı tembihledi." ifadelerini kullandı. Garaj satışından kelepire aldığı buzdolabını evinin boş odasına koyan ve fişe takarak çalıştıran Jane, üç hafta boyunca sözüne sadık kaldı. Geçen zaman boyunca buzdolabındaki gizemli içeriği almaya gelen kimse olmayınca meraklandığını belirtti.

Komşusundan aldığı buzdolabını açınca hayatının şokunu yaşadı

KAPAĞI ARALADIĞINDA BİR İNSAN AYAĞI GÖRDÜĞÜNE İNANAMAMIŞ

Jane açıklamalarının devamında; "En sonunda açmam gerektiğine dair karar verdim çünkü her şey çok şüphe vericiydi. Aklıma buzdolabında komşumun annesinin olabileceğine dair bir düşünce dahi geldi. Artık dayanamadım ve gidip kapağı araladım ve bir ayak gördüm. Hemen kapağı geri kapattım ve az önce gördüğüm şeyi analiz etmeye başladım. İlk başta, sahte bir ayak olabileceği düşüncesi aklıma geldi. Kapağı tekrar açıp tekrar baktım. Gördüğümün gerçek bir ayak olduğunun farkına vardım." sözlerini dile getirdi.

Komşusundan aldığı buzdolabını açınca hayatının şokunu yaşadı

CESET, MUHTEMELEN 8 - 9 AYDIR BUZDOLABINDA DURUYORMUŞ

Jane gördüğü şeyin gerçek bir insan ayağı olduğunu anlayınca polise haber verdi. Polisler ölen yaşlı kadının kimliğini resmi olarak açıklamasa da Jane gördüğü cesedin buzdolabını satın aldığı komşusunun annesi olduğuna emin. Yaşlı kadının cesedini bulduğu için mutlu olan Jane; "Komşumun annesinin cesedini bulan kişi ben olduğum için mutluyum. Zavallı kadın artık rahat dinlenebilecek. Ceset muhtemelen 8 ya da 9 aydır buzdolabında duruyor olmalı." sözlerini sarf etti.

BUZDOLABINI SATTIKTAN SONRA BAŞKA EYALETE TAŞINMIŞ

Polis, 'bir kişinin ölümünü gizleme' suçu kapsamında olayın soruşturulduğunu açıkladı. Yetkililer geçtiğimiz çarşamba günü ölen kişinin kimliğinin tespit edildiğini fakat henüz adının açıklanmayacağını bildirdi. Yetkililer ayrıca buzdolabını sattıktan sonra Batı Virginia eyaletine taşınmış olan kadınla temasa geçmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...