Şanlıurfa'da DBP ve Kurdi-Der'li yöneticiler gözaltına alındı

Düzenleyen:
Şanlıurfa'da DBP ve Kurdi-Der'li yöneticiler gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa’da polis tarafından il merkezi ile Siverek, Viranşehir ve Hilvan ilçelerinde DBP ve Kurdi-Der yöneticilerine yönelik terör operasyonu düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Kurdi-Der yöneticilerine yönelik düzenlenen operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan DBP Haliliye İlçe Eş Başkanı İzzettin G., DBP Viranşehir İlçe Eş Başkanı Hoşnav A., Kurdi-Der Şanlıurfa yöneticisi Özgün Ç. ile İbrahim K., Mehmet D., Eyyüp B., Aytekin K., Mustafa H., Şemse A., Hürriyet S., Bahar D., Mustafa B., İbrahim Halil Ç. ve Gülsüm Ç. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Zanlıların PKK terör örgütü propagandası yapmak, örgüte yardım ve yataklık etmek iddiasıyla gözaltına alındıkları ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...