Beşiktaş'tan Gomez'e sert cevap!

Düzenleyen:
Beşiktaş'tan Gomez'e sert cevap!

SPOR Haberleri

Florantina'da yaşadığı çöküşün ardından Beşiktaş'ta tekrardan yükseliş yakalayan Gomez'in, Alman basınına yaptığı açıklamalardan sonra Beşiktaş yönetiminin Gomez'e cevabı gecikmedi...

Alman golcü Bild Gazetesi'ne verdiği röportajda mevcut kadro ile Şampiyonlar Ligi'nde 6'da sıfır çekileceğini ima ederken "Derdim ücretimi artırmak değil.Başkan her şeyi biliyor.Şampiyon olduk ve yeniden şampiyon olmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Altı maçta altı yenilgi alıp elenmek istemiyorum" diye konuşmuştu.

Mario Gomez'in bu açıklamaları yönetimde de geniş yankı buldu. Transfer döneminde özellikle defans hattında çok ciddi takviyeler yapılacağından bahseden Basın Sözcüsü Metin Albayrak Gomez'in açıklamalarını değerlendirirken "Hangi niyetle söylediğine bakmak gerekir" dedi. 

"GOMEZ'İN NİYETİ ÖNEMLİ"
Futbolcunun niyetinin önemli olduğunu söyleyen Albayrak "Beşiktaş 113 yıllık ve Türkiye'nin en büyük kulübü. Hiç bir futbolcu kalkıp da Başkan'a, yönetime veya hocaya şu kadar ve şöyle transfer istiyorum diyemez .

Biz dahil kimse kendini bu takımın önünde ve üstünde göremez. Burada önemli olan ayrıntı Gomez'in bu sözleri hangi niyetle söylediğidir. Kendisi bu konuyu başkanla konuştuğunu söylemiş. Başkan da bu konuşmadan sonra Gomez'in takımda kalması yönünde çaba gösterdiğine göre iyi niyetle yapılmış bir konuşma olarak değerlendiririz. Yoksa kendini takımın üzerinde gören bir anlayışı olsaydı tavrımız zaten başka olurdu. 

"AVRUPA KUPASI ALACAK BİR KADRO KURMAK İSTİYORUZ"
"Transfer politikamıza da bakıldığında gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde başarı sağlayabilecek bir kadro kurmanın çabası içindeyiz. Esasında sadece Şampiyonlar Ligi değil ondan sonraki senelerde mutlaka bir Avrupa Kupası alacak bir kadro kurmak için çalışıyoruz. Yani Gomez'in düşünceleri ile yapmak istediğimiz transferler birbiri ile örtüşüyor. Kaldı ki Gomez'in kendisi ile de devam etmesi konusunda görüşmelerimiz sürüyor."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...