'Hakan Fidan görevden alındı' iddiasına fotoğraflı cevap

Düzenleyen:
'Hakan Fidan görevden alındı' iddiasına fotoğraflı cevap

GÜNDEM Haberleri

Hakan Fidan görevden alındı iddiasına cevap Mogadişu'dan geldi. Hakan Fidan'la fotoğraf paylaşan gazeteciler 'Fidan görevinin başında' mesajı verdi.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında gelen son dakika haberler gözleri Ankara'ya çevirdi. Hakan Fidan MİT'teki görevinden alınarak Tokyo Büyükelçiliği'ne atandığı haberine yanıt Afrika'daki gazetecilerden geldi.

"HAKAN FİDAN GÖREVİNİN BAŞINDA"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika gezisine eşlik eden Hakan Fidan'ın fotoğrafını paylaşan Star gazetesi yazarı Halime Kökçe, "Hakan Fidan Mogadişu'da görevinin başında :)" diye yazdı.

'Hakan Fidan görevden alındı' iddiasına fotoğraflı cevap

"HAKAN FİDAN BURADA GİTMEMİŞ"

TRT World haber müdürü Fatih Er de Hakan Fidan'la fotoğraf paylaşıp "Hakan Fidan burda :) Gitmemiş. Öyle diyor" diye yazdı.

'Hakan Fidan görevden alındı' iddiasına fotoğraflı cevap

CUMHURBAŞKANLIĞI KAYNAKLARI DA YALANLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Somali'de olan MİT Müsteşarı Fidan'ın görevden alınarak Tokyo'ya Büyükelçi olarak atandığı iddiasına Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yalanlama geldi. Cumhurbaşkanı kaynakları, Fidan'ın görevden alındığına dair haberlerin doğru olmadığını söyledi.

"TOKYO BÜYÜKELÇİLİĞİ'NE ATANDI" İDDİASI

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın görevinden alındığı iddia ediliyor. Kulislerde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın görevinden alınarak Tokyo Büyükelçisi olarak atandığı konuşuluyor. Koltuğu için ise emekli Albay Levent Göktaş'ın adı geçiyor.

HAKAN FİDAN AFRİKA'DA

Kulisler bu iddiayla çalkalanırken Erdoğan 'sır küpü' olarak bilinen MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğu Afrika ziyaretine eşlik ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...