Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İmam Hatip öğrencileri harf gibi dizilerek R.T.E yazdı

Düzenleyen:
İmam Hatip öğrencileri harf gibi dizilerek R.T.E yazdı

YAŞAM Haberleri

Niğde Çamardı İmam Hatip Lisesi kız öğrencilerinin dizilerek 'R.T.E.' yazıp fotoğraf çekti. Fotoğraf, Beştepe ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu.

Niğde'nin Çamardı İlçesi'ndeki Çamardı İmam Hatip Lisesi kız öğrencilerinin okulun bahçesinde dizilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin baş harfleri olan 'R.T.E.' yazıp çektirdikleri fotoğraf ortaya çıkınca, çeşitli yorumlara neden oldu. Fotoğrafın, öğrencilerin Beştepe ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulduğu anlaşıldı.

KIZLAR DİZİLDİ, ERKEKLER BAYRAK AÇTI

Kız öğrencileri R.T.E. şeklinde dizilip erkek öğrencilerin arkalarında Türk bayrağı açması ve daha sonra bu şeklin fotoğraflanıp üzerine de 'Mü'miniz, askeriz; ölsek de imam hatipliyiz. Yolundayız reis' yazılmasının hikayesini anlatan Okul Müdürü Abdulgani Özkan, her şeyin tamamen öğrenciler tarafından organize edildiğini söyledi.

İmam Hatip öğrencileri harf gibi dizilerek R.T.E yazdı

"CUMHURBAŞKANI DAVET EDİNCE, ÖĞRENCİLER YAPTI"

Öğrencilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini ifade eden Abdulgani Özkan, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimiz imam hatipli olması hasebiyle Cumhurbaşkanımıza mektup yazmıştı. Çünkü kendisi imam hatip mezunu. O mektup ulaştıktan sonra bize randevu verdiler. 19 Mayıs resepsiyonu için. Özel davetli olarak. Ondan sonra giderken öğrencilerimiz bir hediye yapmak istediler ve o şekilde bir koreografi yapıp, onu da tablo şekline dönüştürüp giderken götürdüler.

CUMHURBAŞKANINA SEVGİ GÖSTERİSİ

Yani bu öğrencilerin fikri. Zaten gitmeden önceki mektubu da yazan öğrenciler. Öğrenciler, Cumhurbaşkanına sevgi gösterisi yapmak için böyle bir fikir ortaya attılar. Daha sonra yapıp, tablolaştırdılar, giderken de götürdük. Fotoğrafın üzerindeki yazıyı da yine öğrenciler kendileri yazdı. Resepsiyon için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gittiğimizde de korumaları tabloyu Cumhurbaşkanımıza iletmek üzere bizden aldı."

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...