Meral Akşener: Nasıl muhalefet yapılacağını hepimiz göreceğiz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Meral Akşener: Nasıl muhalefet yapılacağını hepimiz göreceğiz

GÜNDEM Haberleri  / AA

Eski MHP milletvekili Akşener, "19 Haziran'da kongremizi, sonrasında seçimli kongremizi yaptıktan sonra seçimi ayağınıza, buraya getirtmek için nasıl bir mücadele ve muhalefet yapılacağını hepimiz birlikte göreceğiz." dedi.

Kırşehir girişindeki bir dinlenme tesisi önünde partililerce karşılanan Eski MHP milletvekili Meral Akşener, konvoy eşliğinde geldiği Maşa Deresi Meydanı'nda yaptığı konuşmada, Ahi Evran-ı Veli'nin torunları ve bozkırın tezenesi Neşet Ertaş'ın kardeşleri, arkadaşlarının memleketinde olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Yaklaşık 5,5 ay önce kurultay için çıktıkları bu yolun Türkiye yürüyüşüne dönüştüğünü belirten Meral Akşener, ters yüz edilen siyasi hayatın ve devletin kurumlarını yeniden tanzim edecek bir iddianın ve umudun adı haline geldiğini savundu.

Bölgesinde huzur ve refah adası olan, zulüm gören insanlara umut aşılayan bir Türkiye'yi kurmak için çok çalışacaklarına işaret eden Akşener, savaş yıllarında Bosna Hersek'te bir köye yardım götüren Türk askerlerinin hatırasını anlatarak, şöyle devam etti:

"Soykırıma uğrayan her Müslüman, Avrupa'da Türk diye soykırıma uğrar. Çünkü, Türk eşittir Müslümandır. Onların her birisi de Türk'ü bekler. Bekleyenlere kavuşmak için, onların imdadına koşmak için iktidar olacağız. Bölgesinde huzur ve refah adası olan, bütün mazlum milletlere zulüm gören insanlara umut aşılayan, adaletli, hukukun üstünlüğünü tesis ettirmiş, yargıçların tarafsızlığını sağlamış, ekonomisini yıllık yüzde 6-7 büyüme ile ve adaletli bir biçimde paylaştıran bir yönetim anlayışını Allah'ın izni, sizin desteğinizle en kısa sürede gerçekleştireceğiz. 19 Haziran'da kongremizi, sonrasında seçimli kongremizi yaptıktan sonra seçimi ayağınıza, buraya getirtmek için nasıl bir mücadele, muhalefet yapılacağını hepimiz birlikte göreceğiz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...