Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kosova'dan ilk maçında ilk galibiyet

Kosova'dan ilk maçında ilk galibiyet

SPOR Haberleri

UEFA'nın ardından FIFA tarafından da tanınan ve resmi olarak uluslararası ilk maçına çıkan Kosova, ilk galibiyetini aldı.

İtalya'nın Bergamo kentinde Azzurri d'Italia Stadı'nda oynanan mücadelede, iki EURO 2016 temsilcisi Arnavutluk ile Ukrayna karşı karşıya geldi. Mücadelede baştan sona üstün taraf Ukrayna, rakibini 3-1 yendi. Romanya'nın başkenti Bükreş'te Arena Na?ionala'da oynanan karşılaşmada ise turnuvanın C Grubu'nda yer alan Romanya, Gürcistan'ı 5-1'lik skorla geçti. İsviçre'nin Lugano eyaletindeki Comunale Di Cornaredo Stadı'nda oynanan maçta şampiyonada A Grubu'nda yer alan İsviçre, Moldova'yı 2-1 mağlup etti.

Günün öne çıkan diğer hazırlık maçlarında, UEFA'nın ardından FIFA tarafından da tanınan ve resmi olarak uluslararası ilk maçına çıkan Kosova, Faroe Adaları karşılaştı. İki taraftan da bir oyuncunun kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktığı müsabakayı Kosova, 2-0 kazandı. Kosova'yı 1-0 öne geçiren Albert Bunjaku, milli takımının uluslararası arenada ilk golünü atan oyuncu olarak tarihe geçti. Azerbaycan ise Kanada ile 1-1 berabere kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...