Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung Galaxy Note 6 ne zaman tanıtılacak?

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
Samsung Galaxy Note 6 ne zaman tanıtılacak?

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Samsung'un merakla beklenen phablet modeli ile ilgili yeni bilgiler geldi.

Samsung'un yeni üst seviye modeli olacak olan Galaxy Note 6 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak cihazla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde ismiyle ilgili yeni bir rapor gelmişti. Bu rapora göre, Samsung'un yeni phableti S7 serisiyle aynı numarayı yakalayabilmek için Galaxy Note 7 ismiyle tanıtılacaktı. Bunun ardından şimdi ise bu yeni phablet modelinin tanıtım ve çıkış tarihiyle ilgili yeni bilgiler geldi.

Tam 2 ay sonra!

Mobil dünyanın sızıntı kaynağı Evan Blass, Twitter hesabı üzeriden yeni Galaxy Note modelinin tam 2 ay sonra tanıtılacağını söyledi. Bu, Galaxy Note 6 (ya da Note 7)'nin Ağustos'un ilk günlerinde tanıtılacağı anlamına geliyor. Diğer taraftan daha önce de yeni Galaxy Note modelinin Ağustos'un ortalarında satışa sunulacağı belirtilmişti. Bu iki bilginin birbirleriyle örtüştüğünü de söyleyelim.

Özellikleri nasıl olacak?

5.8 inç büyüklüğünde bir ekranla gelmesi beklenen Galaxy Note 7, Snapdragon 823 yonga seti, 6GB LPDDR4 RAM ve iris tarayıcısıyla tüm dikkatleri üzerine toplayacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...