Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakan Fidan o iddialara cevap verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Milliyet
Hakan Fidan o iddialara cevap verdi

POLİTİKA Haberleri  / Milliyet

MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın görevinden alınarak Tokyo Büyükelçiliği’ne atandığı iddiası doğru çıkmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afrika gezisinde bulunduğu sırada iddiaları yanıtlayan Fidan, “görevimin başındayım” dedi. Somali’de bir grup gazeteciyle sohbet eden Fidan, bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada yer alan iddiaların sorulması üzerine, “görevimin başındayım” dedi.

O İDDİALARA ESPRİLİ YANIT

Fidan, Tokyo Büyükelçisi olarak atandığı söylentisi konusunda ise, “Zaten Japon yemeklerini sevmem” diyerek espri yaptı. Fidan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile de birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hakan Fidan o iddialara cevap verdi

Söylentilerde, MİT Müsteşarlığı’na getirilecek isimler arasında Ergenekon davasında hapis yatan Levent Götaş’ın yanı sıra Kalın’ın adı da geçiyordu. Fidan’ın yanı sarı Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu’nun da New York’a atandığı iddia edildi. Yaklaşan, “büyükelçiler kararnamesi” nedeniyle iddiayla ilgili sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. İddiaların ortaya atıldığı saatlerde Sinirlioğlu da Başbakan Binali Yıldırım’a Azerbaycangezisine eşlik ediyordu. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...