Feridun Tankut: Yeni Emenikeler geliyor

Düzenleyen:
Feridun Tankut: Yeni Emenikeler geliyor

SPOR Haberleri

Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, gazetemiz Türkiye’yi ziyaret etti ve kulübün geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bütçelerini 30 milyon avro olarak belirlediklerini açıklayan Tankut, "Ligde 10 arasına girecek bir takım yapacağız.  Bir tecrübemiz var, lige ilk yükseldiğimizde 1, ikincisinde 2, üçüncüsünde ise 5 yıl kaldık şimdi ise hep kalıcı olmak istiyoruz. İşimiz eskiye göre daha zor. Önceden sadece 3 büyükler vardı ama artık Avrupa kupalarına katılma iddiası olan Anadolu kulüpleri de rakiplerimiz arasında" dedi.
Yeni hoca Petrescu
Yücel İldiz ile yolları ayırdıklarını ve Dan Petrescu ile 1+1 olmak üzere 2 yıllık bir anlaşma yaptıklarını açıklayan Tankut, "Petresscu ile yeni bir döneme giriyoruz. Tüketen değil üreten kulüp olacağız. Yeni Emenikeler bulacağız. Nijerya’da Karabükspor Futbol Akademisi’ni kuracağız ve yetenekleri yerinde keşfedip hem futbolcu üreteceğiz hem de Karabük üzerinden dünya futboluna yıldızları sunarak pastadan pay alacağız" sözlerini kullandı.

Feridun Tankut: Yeni Emenikeler geliyor

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...