Kiralık Taşçı

Düzenleyen:
Kiralık Taşçı

SPOR Haberleri

Dış pazara odaklanan Fırtına’nın hedefinde bonservisi S.Moskova’da olan Serdar Taşçı var. Formül ise kiralık

Ersun Yanal ile anlaşan, UEFA yaptırımı nedeniyle bütçesini dengelemek zorunda olan Trabzonspor’un transfer politikası belli. Kadroda önemli değişiklikler olacak. 7-8 oyuncu takviyesi yapılacak. Trabzonspor yerli pazarında kalburüstü isimlerin fiyatlarının el yakması üzerine dış pazara yöneldi. Avrupa, Afrika ve Güney Amerika kıtalarında oyuncu bakan Trabzonspor, bonservisi Spartak Moskova’da olan ve geçen sezon B.Münih’te kiralık forma giyen Serdar Taşçı’ya odaklandı.
Serdar teklife sıcak
2017’ye kadar mukavelesi olan, stoper orjinli ve sağ kanat özelliği de bulunan Serdar Taşçı için Rus ekibine kiralık formülü önerilecek. 29 yaşındaki gurbetçi oyuncunun da Trabzonspor’un teklifine sıcak bakması transferi güçlendiriyor. Taraflar pazarlıklarına devam ediyor. Ersun Yanal’ın yeni sezon kampına kadar transferin şekillenmesi konusunda yönetimden ricacı olduğu biliniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...