Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gomez: Para değil güçlü kadro

Düzenleyen:
Gomez: Para değil güçlü kadro

SPOR Haberleri

“Şampiyon oldum yine olmak istiyorum ve Şampiyonlar Ligi’nde 6 maçta da yenilmek istemiyorum. Güçlü bir Beşiktaş olmalı. Benim için para önemli değil”

EURO 2016’da Almanya Milli Takımı ile boy gösterecek Mario Gomez, Beşiktaş’ta kalmak istediğini ancak olmazsa olmaz bir şartı var. O da Wesley Sneijder’in geçen sezon Galatasaray’daki durumuna benziyor. Hollandalı oyuncu, para pulu değil kulübün hedeflerini ön plana çıkarmış ve güçlü bir kadro yapılanması istemişti. Benzer durum Süper Lig’in son Gol Kralı Mario Gomez’de var… Alman forvet Beşiktaş’la 1 yıl opsiyonlu olan sözleşmesini devam ettirmek istiyor ama bunun için yönetimden güçlü bir kadro sözü istiyor.
Umrumda olmaz
Tek kuruş avronun bile hesabını yapmadığını ve başkan Fikret Orman’ın gerçekleri bildiğini ifade eden Gomez, Bild Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “Şampiyon oldum, yine olmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde en az 6 maçımız var, ben 6 kez yenilmek istemiyorum. Umarım kulüp doğru karar verir" diyor. Eğer istediği şartlar oluşmazsa da kafasındaki planı açıklıyor: “Kariyerimin son düzlüğüne girdim. Bundan sonra olacaklar çok da umrumda değil. Avrupa Şampiyonası esnasında gelecek sezonla ilgili kendimi strese sokmayacağım." 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...